DUITSEREUZEN.EU
De grootste konijnen van de wereld.

KNAAGBOX GEZONDE NATUURLIJKE VOEDING.

Ontwikkeld door Dierenarts Loes Fila.


WEBSITE KNAAGBOX


 

 

Wat is Knaagbox?

 

 

Knaagbox is een maandelijkse verrassingsbox met wisselende inhoud. Er is een aparte Knaagbox voor konijnen en voor cavia's. Elke maand bevat de box twee zakjes vezelrijk ruwvoer (groene haver en luzerne) om jouw konijn of cavia dagelijks lekker te laten knagen en de darmpjes en tanden gezond te houden. Het bevat ook elke maand een wisselend aanbod in gedroogde kruiden en bladeren, die heerlijk ruiken en een gezonde snack zijn voor jouw knagende vriendjes. Ook komt er elke maand een zakje geperste graspellets, kruidenpellets, vezelbonkjes zoals luzerne of geperste hooibaaltjes mee. Hiermee kun je jouw huisdier lekker laten knagen, terwijl het ook nog een super gezond is! Om elke maand een klein beetje feest toe te voegen, zit er ook nog een leuk speeltje in de Knaagbox. Uiteraard is dit speeltje altijd op natuurlijke basis en is het een gezonde manier om energie kwijt te raken. Naast heel veel knagen en kauwen, is spelen namelijk een belangrijk onderdeel voor een knaagdier of konijn. Alles is deze box is samengesteld door Dierenarts Loes, die zich toelegt op de behandeling en preventieve zorg voor konijnen en cavia's. Zo weten we bij Knaagbox zeker dat alles gezond en verantwoord is! En nog een leuk weetje: De doos zelf is van graskarton gemaakt, waardoor hij met een beetje creativiteit omgebouwd kan worden naar een super leuk speelhuis dat helemaal knaagbaar is!

De box wordt maandelijks gratis naar jou toe gezonden, wel zo handig toch? Momenteel hanteren we enkel nog iDeal-betalingen voor 1, 3 of 6 maanden, maar we hopen in de toekomst te kunnen gaan werken met een abonnementsvorm waarbij je helemaal geen omkijken meer hebt naar je bestelling. Ideaal toch? Probeer jouw Knaagbox vrijblijvend uit, en laat het ons zéker weten hoe jouw diertjes het ervaren hebben via onze Instagram of Facebook. We laten veel foto's van tevreden klanten op onze socials zien, dus bestellen en insturen maar!

 

Let op: de boxen worden elke maand rond de 25e van de maand gratis naar je toe verzonden. Je kunt maandelijks tot de 20e van de maand bestellen. We verzenden alles van die maand tegelijk, om de prijs voor jou zo laag mogelijk te houden en dat is natuurlijk mooi!


 
E-mailen
Bellen
Info